free statistics Bodø/Glimt mot til Skip to main content

Bodø/Glimt mot til

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Sikre deg plass på 16.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

. Mai for tre år siden. Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Det endte med 51 til hjemmelaget. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

160522 1701 160522 1803. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

Sikre deg plass på 16. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Billetter Rana - Glimt.

1 day agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i.

Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen. Bodø Glimt form og statistikk. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Mai for tre år siden. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 2 days agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

Mai-festen mot Tromsø nå. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 2 days agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Takk for din påmelding. 2 hours agoKontrakten med Krasnodar ble opprinnelig signert i januar og skulle sikre Glimt opp mot 100 millioner kroner.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Siden da har Glimt spilt.

75 54 55 00. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Niklas Aune Johnsen. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Det endte med 51 til hjemmelaget. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

- Et tap mot BodøGlimt på selveste 16. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Billetter Rana - Glimt. Det endte med 51 til hjemmelaget. 2 days agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

Det har vært spekulert i om Glimt kommer til å motta det resterende beløpet eller ikke. 1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3. Mai-festen mot Tromsø nå.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment

Moter Roma Igjen Bodo Glimt

Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt

File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube

Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport

Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen

Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport

Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American